
Ateş Çelik’in Rüzgar Kulesi Üretim Tesislerinin Temeli Atıldı![]()
![]()
Yıldırım, AteÅŸ Çelik’in üretimi, istihdamı ve ekonomiye saÄŸlayacağı deÄŸerle örnek bir firma olduÄŸunu kaydederek, “İzmir, böylesi tesislerle hareketlenecek ve 2023 hedefi olan 100 milyar dolarlık ihracata mutlaka ulaÅŸacaktır. Böyle yatırımlara desteÄŸimiz açıktır ve inÅŸallah tesisin açılışında da birlikte olacağız.” ÅŸeklinde konuÅŸtu. AteÅŸ Çelik Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ercan GüldoÄŸan ise 2012’de 100 kule üreteceklerini kaydetti. İki yıl sonra üretimi iki katına çıkmayı planladıklarını anlatan GüldoÄŸan, yılda 30 bin ton çeliÄŸin iÅŸleneceÄŸini, 400 kiÅŸiye iÅŸ imkanı saÄŸlanacağını ve üretimin bir bölümünün ihraç edileceÄŸini söyledi. GüldoÄŸan, “Enerji santralleri ve endüstriyel tesisler için ağır çelik yapı üreten Türkiye markası firmamızın, rüzgar kulesi üretiminde hedefleri çok büyüktür. Dünya çapındaki firmalarla görüÅŸmelerini de sürdürmektedir.” dedi.
İlginizi çekebilir... Elektrik Fiyatlarına Gelen %25'lik Zam Tüketicileri Güneş Enerjisine YönlendiriyorEnerji fiyatlarındaki artışlar, tüketicileri alternatif ve sürdürülebilir çözümlere yönlendirirken, güneş enerjisi sistemleri önemli bir seçenek olara... Türkiye'nin En Büyük Kruvaziyer Limanı Enerjisini Güneşten Elde EdiyorGlobal Yatırım Holding'in iştiraki ve dünyanın en büyük kruvaziyer liman işletmecisi Global Ports Holding tarafından işletilen Türkiye'nin en ... Enerji ve Çevre Sektörünün Nabzı, ICCI 2025 Konferansı'nda TutulacakEnerji sektörünün yerel ve küresel oyuncularını aynı çatı altında buluşturan ICCI Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, bu yıl 29'uncu... |
||||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Åž. | Sektörel Yayıncılar DerneÄŸi üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.