
TEDAŞ'tan Elektrik Arıza İhbar Uygulaması![]()
TEDAÅž tarafından kullanıma sunulan, “Elektrik Arıza İhbar Uygulaması” üzerinden bırakılan sokak aydınlatması arızası ile elektrik arıza ve kesinti ihbarları, Alo 186 çaÄŸrı merkezlerini aramaya gerek kalmadan hızlı ve kolay bir ÅŸekilde çözüme kavuÅŸturuluyor. Türkiye Elektrik Dağıtım A.Åž (TEDAÅž) Genel MüdürlüÄŸü tarafından, ELDER’in katkılarıyla geliÅŸtirilen ve kullanımına sunulduÄŸu günden bu yana yoÄŸun ilgi gösterilen “Elektrik Arıza İhbar Uygulaması” bugüne kadar 520 bin kullanıcı tarafından indirilirken, söz konusu uygulama üzerinden 21 elektrik dağıtım ÅŸirketi hizmet bölgesinde bir buçuk milyona yakın ihbar alındı. Bırakılan ihbarların tümü uygulama sayesinde çözüme kavuÅŸturuldu.
Sorunların Hızlı Bir Åžekilde Çözülmesi Amaçlanıyor
Bir Buçuk Milyon İhbarın Tümü Uygulama Sayesinde Çözüme KavuÅŸturuldu
Dağıtım Åžirketleri Mevzuata Göre Arızaları Zamanında Gidermesi Gerekiyor
Uygulama Sürekli Güncelleniyor
Vatandaşlar Uygulamayı Kullanmaya Davet Edildi İlginizi çekebilir... 2024'te Elektriğin Yüzde 46'sı Yenilenebilir Enerji Kaynaklarından GeldiSHURA Enerji Dönüşümü Merkezi'nin hazırladığı 'Türkiye Enerji Dönüşümü Görünümü 2024' raporu açıklandı. Raporda, enerji üretimi, tüketimi ... Karbonsuz Karbon Zirvesinde Türkiye Karbonsuzlaşma Yolu KonuşulduSürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği (SÜT-D) Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ana desteğinde... Tarımsal Sulamada Elektrik Tüketimi 3 Kat ArttıKayıpsız, kesintisiz, kaliteli enerji dağıtımı hedefiyle çalışmalarını sürdüren Dicle Elektrik, dağıtım hizmeti sunduğu Güneydoğu Anadolu illerinde el... |
||||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Åž. | Sektörel Yayıncılar DerneÄŸi üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.